γιατι φτερνίζεται η γατα
Στόχος είναι να αποσυρθούν τα παλαιά και ενεργοβόρα κτήρια, προκειμένου να πρασινίσουν και να «ανασάνουν» τα αστικά κέντρα.
γιατι φτερνίζεται η γατα
πρησμενα γεννητικα οργανα αντρα
σιβενας δερματολογος
Αυτό υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς, ενόψει της ημερίδας που συνδιοργανώνει το υπουργείο με το Πράσινο Ταμείο την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου με θέμα «Πλαίσιο αναζωογόνησης και αναπλάσεων αστικού χώρου».
Στο πλαίσιο αυτό, στο υπουργείο σχεδιάζουν να βγάλουν από τα συρτάρια τις αραχνιασμένες μελέτες που έχουν γίνει κατά διαστήματα στο παρελθόν και έχουν στόχο τη βελτίωση της ζωής στην πόλη.
«Προσπαθούμε να τις συγκεντρώσουμε για να δούμε ποιες από αυτές είναι αξιοποιήσιμες και ποιες μπορούν να ενταχθούν στη λογική του Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας» τονίζει ο υπουργός Περιβάλλοντος.
Παράλληλα, όπως αναφέρει, σε ό, τι αφορά το Κτηματολόγιο, αναμένονται διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να λυθούν προβλήματα, όπως είναι για παράδειγμα τα ακίνητα χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας, η απροθυμία των ιδιοκτητών να τα δηλώσουν, αλλά και να περιοριστούν καταστάσεις τύπου Βριλησσίων, όπου ιδιοκτήτες ακινήτων έλαβαν αγωγές από το Δημόσιο που διεκδικεί την περιουσία τους.
«Μεγάλα τμήματα της Αθήνας βρίσκονται σε μία διαδικασία διαρκούς υποβάθμισης – κατάρρευσης, με παλαιά κτήρια που δεν έχουν πλέον την απαιτούμενη στατική αντοχή απέναντι στο ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού, αλλά ούτε την προβλεπόμενη από την νέα νομοθεσία ενεργειακή συμπεριφορά» επισημαίνει ο Γιώργος Δημαράς.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου